- Catering -

ITALIENSK BUFFÉ 1 

 - KALLT - 

Insalata di pasta

(pastasallad med pesto  och färsk tomat)

Hyvlad parmesan

Caprese

(tomat, mozzarellaost, olivolja, svartpeppar och basilika)

Prosciutto e melone

(Parmaskinka  och melon)

Salami e olive marinate

(två olika typer av salami , ruccola och marinerade oliver)

Arrosto di vitello con pistacchio

(kall rostbiff med citrondressing och rostade pistagenötter)

Verdure alla griglia

(grillade grönsaker)

Italienskt bröd

195 sek

ITALIENSK BUFFÉ 2  

- KALLT - 

Insalata di riso

(rissallad med tonfisk, ärtor , färsk tomat och saffran)

Involtino di bresaola

(rulader på lufttorkat oxkött fylld med getost och balsamvinäger)

Caponata

(Siciliansk aubergineröra med selleri, oliver och kapris)

Vitello tonnato

(kall tunt skivad kalvstek med tonfiskröra)

Caprese

(tomat ,mozzarella ,olivolja, svartpeppar och basilika)

Prosciutto e ananas

(Parmaskinka och ananas)

Il tagliere di formaggi

(24 mån. lagrad parmesan , pecorino, gorgonzola  

vindruvor och fikonmarmelad)

249 sek

med dessert

Tiramisù

289 sek

ITALIENSK BUFFÉ 3

- VARMT&KALLT - 

kallt

Spiedino di mozzarella pomodoro e frutta

(spett med mozzarella, cocktailtomater och melon)

Caponata

(Siciliansk aubergineröra med selleri , oliver och kapris)

Tartare di tonno

(tonfisktartar)

Insalata di gamberi

(italiensk räksallad med färsk grönsaker)

Salmone affumicato e philadelphia

(rökt lax  med philadelphiaost)

varmt

Fisklasagna

dessert

Panna cotta med hallon-coulis

330 sek

Peppe-gaia Ristorante Italian Deli / Edövägen 2,  132 30 Saltsjö-boo /  +46 73 542 39 72 /  info.peppegaia@gmail.com

© 2018 by Daniele Lombardi - Stockholm

  • Facebook - Black Circle