- Catering -

ITALIENSK BUFFET 1 

 - COLD - 

Insalata di pasta

(pasta sallad med pesto - färsk tomat)

Skivad parmesan

Caprese

(tomat - mozzarella ost - olivolja - svartpeppar - basilika)

Prosciutto e melone

(Parma skinka 24 mån. och melon)

Salami e olive marinate

(två olika typ salami - ruccola - marinerad oliver)

Arrosto di vitello con pistacchio

(kall rostbiff med citron dressing och rostade pistage)

Verdure alla griglia

(grillade grönsaker)

Italiensk bröd

195 sek

ITALIENSK BUFFET 2  

- COLD - 

Insalata di riso

(ris sallad med tonfisk - artör - färsk tomat - saffran)

Involtino di bresaola

(lufttorkat kött fylld med caprino ost - balsamvinäger)

Caponata

(aubergine suri med selleri - oliver - kapris)

Vitello tonnato

(Kall rosbiff med tonfiskröra)

Caprese

(tomat – mozzarella ost - olivolja - svartpeppar - basilika)

Prosciutto e ananas

(Parma skinka - ananas)

Il tagliere di formaggi

(Parmesan ost 24 mån. - pecorino ost - gorgonzola ost 

vindruvor och fikon sylt)

249 sek

med dessert

Tiramisù

289 sek

ITALIENSK BUFFET 3

-WARM&COLD - 

cold

Spiedino di mozzarella pomodoro e frutta

(spet med mozzarella ost - cocktail tomat - melon)

Caponata

(aubergine suri med selleri - oliver - kapris)

Tartare di tonno

(tonfisk tartar)

Insalata di gamberi

(italiensk räkor sallad med färsk grönsaker)

Salmone affumicato e philadelphia

(rokt lax - philadelphia ost)

warm

Fisk lasagna

dessert

Panna cotta med hallon coulis

330 sek

Peppe-gaia Ristorante Italian Deli / Edövägen 2,  132 30 Saltsjö-boo /  +46 73 542 39 72 /  info.peppegaia@gmail.com

© 2018 by Daniele Lombardi - Stockholm

  • Facebook - Black Circle